Nordic Empowerment v. Lene Værge

Lene Værge ejer og driver virksomheden; Nordic Empowerment.

Hun har beskæftiget sig med empowerment tilgangen og fortællinger – hver for sig og kombination med hinanden i 25 år.

Hun har en særlig kærlighed til menneskelige og litterære fortællinger, til sproget, til det skæve og alt det, der smager af ægthed. Det er naturligvis også hende, der skriver blogindlæg her på siden.

Hun har tidligere været leder af en selvejende kulturinstitution og indenfor det offentlige  – arbejdet som freelanceunderviser, medarbejder og konsulent.

 

Lene holder oplæg og workshops for styrelser, fonde, kommuner, videncentre, på konferencer mv. Hun har undervist på uddannelsesinstitutioner, højskoler, i kommuner, hos private kursusudbydere, på daghøjskoler, i det private erhvervsliv.

Hun har udviklet og designet et hav af kurser, projekter, længerevarende efteruddannelsesforløb, mentoruddannelser, modeller, redskaber og koncepter – med afsæt i empowerment tilgangen og dens motiverende kraft. I øvrigt beskæftiger hun sig med visioner og formål i ledelse.

Hun er uddannet i Det personlige lederskab fra Dansk Coachcenter (2000-2003 – nu European Leadership). Desuden er hun uddannet i Motivation Factor (2010),  voksenunderviser fra Nr. Nissum Seminarium (1997) – og læste i en periode i slutningen af 90´erne litteraturhistorie.

Lene er kendt som en nærværende og levende underviser, der tager afsæt i virkeligheden.

Se mere på hendes hjemmeside: Nordic Empowerment