PERSONALEDAG for plejecenterpersonale

Styrk jeres relationer – og bliv et fantastisk team.

SE BROCHURE HER 

Vi kommer gerne ud til jer og afholder en dag for jeres personale omkring samarbejde og effektiv kommunikation.

Vi komme bl.a. til at arbejde med kropssproget og med den kæmpe betydning det har for vores måde at kommunikere på med andre mennesker.

”Kroppen taler altid sandt” siger man, for signaler som kroppen udsender, kan afsløre det budskab, der kommer ud af munden.

Jeg lover, vi får grinet en del og at I går hjem med en helt ny forståelse af jeres måde at samarbejde og kommunikere på.

 

Se her hvad tidligere kunder siger:

 

Kære Susanne.

Tak for en god dag i tirsdags. Det gik rigtig godt synes vi og der er en god stemning i huset omkring de fælles oplevelser. Vi vil overveje om vi senere på året skal give øvrige teams en tilsvarende mulighed. Det betyder meget at komme ”hjemmefra” og ha’ fælles fokus, styret af kyndig vejledning.

Emma Winther, centerleder, Senior Område Nord, Give
 

“Jeg siger TUSIND TAK for sidst. Det var en super eftermiddag, og alle har rost dig rigtigt meget. Som en sagde: Jeg troede, jeg skulle sidde og få undervisning, og så har vi bare leget hele eftermiddagen : )…  nu lyder zip, zap boing rundt omkring i huset, og der blev lyttet meget intenst og interesseret ved vores fællesmøde i onsdags : ))  Tak for indsatsen, – du gjorde det SÅ godt.

Lene Brodde, teamleder, Træning og Aktivitet Vest, Herning