Hvad siger kunderne?

Her kan du finde udtalelser fra folk, der har været på kursus hos Æstetisk Læring:

 

” Tak for i går. Jeg må simpelthen bare lige sige til dig, at jeg synes, du var super go´:-) Jeg blev simpelthen inspireret af at være sammen med dig. Der er i høj grad er brug for det, du har specialiseret dig i.”
Inge Raun Jensen, Cand. pæd. pæd. Psyk., Social- og sundhedsskolen, Randers

 

 

”Jeg har fået rigtig mange positive tilbagemeldinger fra underviserne – alle havde en herlig dag – og I har fået stor ros. Håber vi får mulighed for et gensyn”
Anne-Birgitte Rohwedder, Pædagogisk supporter, Social- og sundhedsskolen, Randers

 

 

”Tak for en super spændende kursus-dag, det har været en meget lærerig dag, med nogle skønne mennesker, sjove øvelser og gode refleksioner. Nu glæder jeg mig til, at komme i gang med at bruge værktøjerne.”
Susanne K. Rasmussen, fra virksomheden Creocreo

 

 

”Vi siger tak for en sjov og inspirerende dag.”
Lise og Elisabeth, Læreuddannelsen Zahle, København

 

 

 ”Tusind tak for to udbytterige og fornøjelige dage. Det er en kunst at formidle til så blandet en gruppe, og samtidig skabe samarbejdsglæde – det var virkelig en fornøjelse og meget inspirerende! Og en stor opmuntring i en tid med strid modvind til alt, hvad der er konkret og musisk.”
Bente Kasper Madsen, Cand.mag. lektor i dansk og drama, VIAUC læreruddannelsen i Aarhus

 

 

”Jeg glæder mig så meget til at introducere elever i 6.kl til Forumspil. Især efter et meget lærerigt kursus i forumspil og æstetiske læreprocesser. 1000 tak til dig, Susanne og de andre kursister, der gjorde det til en fantastisk oplevelse med masser af værktøjer,inspiration og god karma.”
Ditte Crone, folkeskolelærer

 

 

”Jeg er stadig helt “høj” af to gode Forumspilsdage – det var fantastisk!”
 Anne Kyhn, folkeskolelærer

 

 

”Jeg har netop deltaget på internat trin 1 og 2. Jeg kluklo på vej hjem over alle de skønne engagerede forumspillere – tak for et par dejlige dage sammen med top engagerede mennesker fra nær og fjern. Vi lærte så meget, at jeg knapt kan huske alt. Jeg vil gerne mødes med andre interesserede i forumspil og øve interaktive øvelser og forumspil endsige udveksle ideer.”
 Carsten Juul Jensen, underviser på Professionshøjskolen UCC, Sygeplejerskeuddannelsen

 

 

“Jeg siger også TUSIND TAK for sidst. Det var en super eftermiddag, og alle har rost dig rigtigt meget. Som en sagde: Jeg troede, jeg skulle sidde og få undervisning, og så har vi bare leget hele eftermiddagen : )…  nu lyder zip, zap boing rundt omkring i huset, og der blev lyttet meget intenst og interesseret ved vores fællesmøde i onsdags : ))  Tak for indsatsen, – du gjorde det SÅ godt.
Lene Brodde, teamleder, Træning og Aktivitet Vest, Herning