HÆFTE: Gør alle dine elever aktive i diskussioner på klassen

– med Vurderingsøvelser! 

ER UDE NU!

 

KØB HÆFTET HER!

 

Vurderingsøvelser er en måde, hvorpå man som underviser kan strukturere diskussioner og debatter i grupper, ved at alle deltagere aktivt flytter sig rundt i lokalet på forskellig vis, samtidig med at de tager stilling til synspunkter og udveksler holdninger og standpunkter.

Dette hæfte handler om, hvordan du som underviser kan anvende vurderingsøvelser i din undervisning og på den måde skabe demokratiske arenaer, så ALLE dine elever inddrages og får mulighed for at reflektere og komme til orde.

Det er øvelser, der med fordel kan erstatte den traditionelle dialogform, der foregår i mange klasseværelser, hvor det er underviseren, der diskuterer med den lille håndfuld elever eller studerende, der altid har hånden oppe.

Hæftet giver dig et overblik over øvelsesstrukturerne samt helt konkrete instruktioner i, hvordan de udføres, så du på en nem og overskuelig måde kan komme i gang med at anvende dem i din undervisning; til gavn for både dig og dine elever eller studerende.

Hæftet henvender sig til dig, der underviser unge og/eller voksne på en af landets uddannelsesinstitutioner. Det være sig på en erhvervsskole eller på en gymnasial uddannelse, på en professionsbachelor-uddannelse (ex. lærer-, pædagog-, sygeplejerskeuddannelse m.fl.), på en højskole eller i de ældste klasser i folkeskolen.