Lær at undervise i Verdensmålene med Læringsteater

VERDENSMÅLENE som LÆRINGSTEATER

Lær dine elever om FN´s verdensmål for bæredygtig udvikling gennem Læringsteater

2 dages kursus med 4 workshops, hvor du lærer at skabe kreative og legende læringsfællesskaber i din undervisning om FN´s verdensmål, så dine elever oplever målene som både meningsfulde og nødvendige både globalt og lokalt.

Kurset består af 4 sammenhængende Hands On workshops – alle fyldt med læringsredskaber du kan gå hjem og anvende med det samme.
Der medfølger undervisningsmateriale i form af e-bøger og instruktionshæfter til hver workshop med komplette trin for trin instruktioner og beskrivelser af de ting, du lærer på kurset.

FB opslag verdensmål kursus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KURSUS 2020 KLIK HER

Fakta om Læringsteatermetoden: Forumspil

Forumspil er en interaktiv dramametode, hvor dine elever eller studerende gennem mindre situationsspil behandler en problematik af faglig karakter.

Det kan være alt fra teoretiske begreber til sociale dilemmaer.

 

Publikum (de øvrige elever/studerende) kan ændre på begivenhedernes gang undervejs i spillet, så de alle i fællesskab skaber forandring og læring gennem nye måder at takle problematikken på.

 

Spillet bliver således genstand for en fælles analyse af spillets indhold – i praksis.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Men hvordan gør du så det?

 

Hvordan skal du tilrettelægge din undervisning, når I skal arbejde med Forumspil?

 

Og hvor tit og hvor meget skal du f.eks. forberede dig? 

(Jeg kan allerede nu afsløre, at når du har lært dig at håndtere metoderne til Forumspil, kan du levere en top kvalificeret undervisning – med et minimum af planlægning!)

 

Og hvordan får du overhovedet eleverne med på at bruge Forumspil i din undervisning?

 

På dette kursus viser jeg dig lige præcis, hvordan du gør, og fortæller dig, hvad du skal vide – og giver dig formlen på, hvordan du kommer succesfuldt fra start med at bruge drama og teater i din undervisning gennem metoden Forumspil!

Ja tak, jeg vil gerne deltage

Her er du nu…..

 

 • Du ved kun meget lidt, måske slet ingenting, om Forumspil som didaktisk redskab

 • Du vil gerne bruge kreative metoder i langt højere grad, når du underviser, men mangler redskaberne til at gøre det

 • Du lytter begejstret til de af dine kollegaer, der formår at bruge kreative redskaber i deres undervisning, men tænker samtidig: Hvordan skal jeg lige få det skruet sammen?


 • Du længes måske efter at kunne nå ALLE dine elever på én gang, og lige nu kan du ikke se, hvordan det kan lade sig gøre (Det kan det! Tro mig)


 • Du er helt og aldeles parat til at slå øre og øjne ud på en tempofyldt, aktiv workshop, der giver dig lige præcis de værktøjer og indsigter, den viden og det knowhow, du lige nu mangler for at få gjort din allerede gode undervisning endnu bedre

 

På kurset lærer du:

 

 • hvad du kan udrette med undervisningsmetoden Forumspil som didaktisk redskab

  (OBS: Du vil blive overrasket!)


 • hvordan du bruger DIN EGEN HØJE FAGLIGHED og hvorfor den er afgørende for resultatet


 • hvordan du kan sætte dit fag i spil, så dine elever mærker og oplever det, de skal lærer både med hjernen og med kroppen (kognitivt og affektivt)


 • hvordan du bygger et undervisningsforløb op af enkle øvelser og lege, så det faglige indhold fænger dine elever


 • hvordan du strukturerer dine undervisningslektioner, så dine elever går derfra med følelsen af både at have været udfordret og have haft det sjovt, mens de lærte (OG JA, det må gerne være sjovt at lære!)

Ja tak, jeg vil gerne deltage

Og ikke mindst får du..

 

…en yderst dedikeret underviser og ekspert i at bruge Forumspil som undervisningsredskab, som selv har gået vejen, lært af de allerbedste og er passioneret efter at vise dig, hvordan du kommer i gang med at anvende Forumspil i din undervisning

 

…alle mine bedste tips, triks og genveje

 

…målbare resultater efter kort tid, (selvfølgelig under forudsætning af at du går hjem og implementerer det, du har lært)

 

 

Efter kurset har du:

 

 • Knækket koden for arbejdet med Forumspil som didaktisk metode


 • En plan for hvad du skal gøre, når du skal undervise og i hvilken rækkefølge


 • En krystalklar forståelse for, hvordan du kommer succesfuldt ud over stepperne (og hvad du skal skynde dig at suse hjem at gøre lige nu)


 • Øget dine chancer med mange hundrede procent for at få meget mere af den succes, du fortjener at få som underviser


 • Mindst to håndfulde uvurderlige aha-oplevelser undervejs


 • Undervisningskløe for at komme hjem og komme i gang med den aller første lektion med Forumspil

Kurset er ikke slut, når det slutter!

Alt for ofte står man alene med sine nyerhvervede erfaringer og færdigheder, efter man har været på kursus.

 

Ikke her!

 

Efter kurset tilbydes du nemlig at være med i en EKSKLUSIV GRUPPE PÅ NETTET, hvor du kan dele erfaringer og sparre med andre undervisere fra hele landet, der ligeledes arbejder med at fremme praksisbaseret undervisning og æstetiske læreprocesser i deres undervisning.

 

Jeg kommer jævnligt med inspirerende input, samt giver sparring på dit arbejde med at integrere Forumspil i din egen undervisning.

Også lang tid efter at kurset er slut!

 

Ja tak, jeg vil gerne deltage

 

Hvem er så den dame, der kan lære dig alt det?

Workshoppen ledes af undervisningskonsulent, forumspecialist, skuespiller og cand.pæd.pæd.psyk. Susanne Bøgeløv Storm – ekspert i at anvende kreative redskaber til udvikling af fagligt stof via sine mange år som skuespiller, underviser og kreativ konsulent.

Susanne er en efterspurgt vare i uddannelsessammenhænge, når der skal anvendes kreative løsninger. Hun har 30 års erfaring som både skuespiller, underviser og på den akademiske scene.

I dag brænder hun for at hjælpe undervisere på landets mange uddannelsesinstitutioner, til at få udviklet undervisningsdesigns og kompetencer, så de igen kan hjælpe 1000 vis af elever og studerende landet over.

 

 

Er workshoppen noget for dig?

 

Ja, hvis du…..

 • aldrig har arbejdet med Forumspil før og vil rigtig godt fra start


 • allerede har stiftet bekendtskab med Forumspil, men ikke rigtig er kommet i gang med at bruge det endnu


 • er underviser og rigtig gerne vi udvikle dine kompetencer


 • er ansat på en uddannelsesinstitution eller i en kursusvirksomhed.


  Kurset henvender sig især til dig, der underviser unge og/eller voksne. 

  Det være sig på en erhvervsskole (ex. en Social- og Sundhedsskole), en gymnasial uddannelse, på en professionsbachloruddannelse (ex. lærer-, pædagog-, sygeplejerskeuddannelsen m.fl.), på en højskole, en efterskole eller i de ældste klasser i folkeskolen.


 

Ja tak, jeg vil gerne deltage

 

PS:Modtage GRATIS VIDEO om Forumspil i boksen øverst i højre side.

 

Ja tak, jeg vil gerne deltage

 

Hvad siger tidligere kursister?

” Tak for i går. Jeg må simpelthen bare lige sige til dig, at jeg synes, du var super go´:-) Jeg blev simpelthen inspireret af at være sammen med dig. Der er i høj grad er brug for det, du har specialiseret dig i.”

Inge Raun Jensen, Cand. pæd. pæd. Psyk., Social- og sundhedsskolen, Randers

 

 ”Tusind tak for to udbytterige og fornøjelige dage. Det er en kunst at formidle til så blandet en gruppe, og samtidig skabe samarbejdsglæde – det var virkelig en fornøjelse og meget inspirerende! Og en stor opmuntring i en tid med strid modvind til alt, hvad der er konkret og musisk.”

Bente Kasper Madsen, Cand.mag. lektor i dansk og drama, VIAUC læreruddannelsen i Aarhus

 

 

”Jeg har fået rigtig mange positive tilbagemeldinger fra underviserne – alle havde en herlig dag – og I har fået stor ros. Håber vi får mulighed for et gensyn”

Anne-Birgitte Rohwedder, Pædagogisk supporter, Social- og sundhedsskolen, Randers

 

”Tak for en super spændende kursus-dag, det har været en meget lærerig dag, med nogle skønne mennesker, sjove øvelser og gode refleksioner. Nu glæder jeg mig til, at komme i gang med at bruge værktøjerne.”

Susanne K. Rasmussen, fra virksomheden “Creocreo”, Brande

 

”Vi siger tak for en sjov og inspirerende dag.”

Lise og Elisabeth, Læreuddannelsen Zahle, København

 

 

”Jeg glæder mig så meget til at introducere elever i 6.kl til Forumspil. Især efter et meget lærerigt kursus i forumspil og æstetiske læreprocesser. 1000 tak til dig, Susanne og de andre kursister, der gjorde det til en fantastisk oplevelse med masser af værktøjer,inspiration og god karma.”

Ditte Crone, folkeskolelærer, København

 

”Jeg er stadig helt “høj” af to gode Forumspilsdage – det var fantastisk!”

 Anne Kyhn, folkeskolelærer, Faaborg

 

 

“Jeg har netop deltaget på Forumspil trin 1 og 2. Jeg kluklo på vej hjem over alle de skønne engagerede forumspillere – tak for et par dejlige dage sammen med top engagerede mennesker fra nær og fjern. Vi lærte så meget, at jeg knapt kan huske alt. Jeg vil gerne mødes med andre interesserede i forumspil og øve interaktive øvelser og forumspil endsige udveksle ideer.”

 Carsten Juul Jensen, underviser på Professionshøjskolen UCC, Sygeplejerskeuddannelsen