ONLINE LIVE FOREDRAG 2020

12-04-2020

BESTIL ET ONLINE FOREDRAG for alle jeres undervisere og bliv opdateret og ikke mindst inspireret til at tilrettelægge undervisning med kreative, eksperimenterende og legende læreprocesser i det 21. århundrede.

RING: 51941894

MAIL: kontakt@aestetisk.dk

Back view of business woman talking to her colleagues about business plan in video conference. Multiethnic business team using laptop for a online meeting in video call. Group of businessmen and businesswomen smart working from home.

 

 

 

 

 

 

 

 

HVILKE FOREDRAG?

Der kan vælges mellem følgende foredrag eller få skræddersyet et til netop jeres behov

  • LÆRINGSTEATER & VERDENSMÅLENE – hør om, hvordan du kan skabe kreative og legende læringsfællesskaber i din undervisning om FN´s verdensmål, så dine elever eller studerende oplever målene som både meningsfulde og nødvendige både globalt og lokalt. Få viden om Læringsteater og alle dets inkluderende, gruppestyrkende, samarbejds- og tryghedsskabende aktiviteter som kan bruges til at skabe meningsfulde og nyskabende fællesskaber, som er så vigtige i en global og omskiftelig verden. Hør om, hvordan interaktive situationsspil (Forumteater), kan skabe oplevelser for jeres elever, så de oplever sig selv som aktive deltagere og ikke blot passive modtagere.

 

  • LAD DIN UNDERVISNING SYDE AF TEATER- OG DRAMAPÆDAGOGIK – få inspiration til konkrete forløb og hør om den massive forskning, der viser hvorfor denne tilgang til læring er så effektiv, inspirerende og meget lærerig. Og nej – du skal ikke selv spille teater. Det er dine elever eller studerende, der sættes igang med at undersøge emner, teori og praksis med dramaværktøjerne. Du skal blot faciliterer processerne og det fortæller jeg dig om, hvordan du gør i dette foredrag.

 

  • SLIP TAVLEN og skab kreative og æstetiske læreprocesser – få en forståelse for teorien bag æstetiske læreprocesser og et indblik i forskning der viser, at æstetiske læreprocesser gør en forskel (du vil blive overrasket). Deltagerne på foredraget får inspiration til nye måder at undervise på og viden om, hvordan man son underviser kan få både teori og praksis i spil. Vi ser på, hvordan man skaber en ”sneboldeffekt” i dine elevers læreproces

 

HVORDAN foregår det?

Et foredrag tager typisk 2 timer inklusiv mulighed for at stille uddybbende spørgsmål undervejs og/eller efterfølgende.

Har I særlige behov til indholdet – ex i forhold til tilrettelæggelse af undervisning inden for et specifikt emne eller projekt, så implementeres dette.

Alle deltagere modtager et link de skal logge sig på med via platformen zoom.

Ønkser I at anvende jeres egen platform, ex Teams, kan det også sagtens lade sig gøre.

 

HVEM henvender foredragene sig til?

ONLINE FOREDRAGENE er til alle der underviser på gymnasierne, professionshøjskolerne, folkeskolerne, 10.klasses centrene, erhvervsuddannelserne, Social- og sundehedsskolerne, FGU, VUC m.fl.

Foredragene kan bestilles via uddannelsesinstitutioner, kommuner eller foreninger.

 

HVEM afholder foredragene?


33901928_1985824208155273_2262258243734601728_o

Foredragene afholdes af skuespiller, læringsteaterspecialist og cand.pæd.pæd.psyk. Susanne B. Storm, leder og indehave af Æstetisk Læring

Susanne er ekspert i at udvikle æstetiske læreprocesser – særlig gennem teater- og dramaarbejde – og er en efterspurgt vare i uddannelsessammenhænge, når der skal udvikles undervisning i krydsfeltet mellem kunstnerisk og akademisk praksis.

Som en af de få har hun kvalificerede uddannelser inden for begge områder.

Med sin unikke praksis- og uddannelsesbaggrund arbejder hun i dag med at iværksætte æstetiske og kreative kompetencer for undervisere over hele landet, så de tilsammen kan hjælpe 1000vis af børn, unge og voksne landet over med tidssvarende, vedkommende og praksisnær undervisning.

RING: 51941894

MAIL: kontakt@aestetisk.dk